Of het nu gaat om een teakdek, refit van uw jacht of maatwerk interieur: wij leveren vakwerk. Met precisie en persoonlijke aandacht. Van het eerste ontwerp tot de laatste laklaag! We doen dit in onze eigen loods, met ruimte voor schepen tot 17,5 meter.

Afbouw casco schip

  • Home
  • -Afbouw casco schip

Afbouw casco schip

Een veelomvattende activiteit van Van Tol is de afbouw van casco schepen. Door onze kennis en lange ervaring op een breed scala aan relevante gebieden, kunnen we u hierin volledig ontzorgen. Wij beschikken bovendien over een waardevol netwerk van professionals, zodat we altijd de juiste mensen beschikbaar hebben voor uw project.

Eigen vakkrachten, flexibele schil

Bij de afbouw van een schip komt heel veel kijken. Naast specifieke vakkennis is ook de planning cruciaal. Met een verleden van werkvoorbereiding hebben wij deze specifieke expertise ook in eigen huis. Met Van Tol krijgt u dan ook de zekerheid van een ervaren team van eigen mensen en een flexibele schil. Wij helpen u met het maken van een functionele indeling en we verzorgen al het timmer- en schilderwerk zelf. Daarnaast schakelen we snel met de benodigde technici, elektriciens, loodgieters, stoffeerders en andere vakmensen.

Meer weten

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor het afbouwen van uw casco schip. Afhankelijk van de omvang van uw afbouwproject, geven we u een indicatie van de te verwachten doorlooptijd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afbouw casco schip
Afbouw casco schip
Afbouw casco schip
Afbouw casco schip

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem contact op