Of het nu gaat om een teakdek, refit van uw jacht of maatwerk interieur: wij leveren vakwerk. Met precisie en persoonlijke aandacht. Van het eerste ontwerp tot de laatste laklaag! We doen dit in onze eigen loods, met ruimte voor schepen tot 17,5 meter.

Jacht-refit

Jacht-refit

Is uw jacht toe aan een nieuwe indeling en/of een nieuwe inrichting? Dan gaan we graag voor u aan de slag. Wij verbouwen complete jachten en voorzien deze van nieuwe badkamers, slaapkamers en keukens. Voor alle werkzaamheden kunnen we u volledig ontzorgen en bieden we u het gemak van één aanspreekpunt.

Groot netwerk beschikbaar

Er komt heel wat kijken bij een jacht-refit. Niets is recht en alles is maatwerk. Met Van Tol heeft u de zekerheid van een ervaren vakman, die over een waardevol netwerk van andere professionals beschikt. Wij helpen u met het maken van een functionele indeling en met al het timmer- en schilderwerk. Verder werken we nauw samen met een ervaren stoffeerder, elektricien en loodgieter.

Plafonds, schilderwerk, fineer

Onze werkzaamheden zijn heel divers en omvatten bijvoorbeeld ook schilderwerk en het bekleden van plafonds met vinyl, hout of andere materialen. Een specifieke klus die we verzorgen, is het vervangen van fineer op de wanden. Zeker als uw jacht te maken heeft gehad met lekkende ramen, kan dit nodig zijn omdat het fineer door vocht zwart uitslaat. Uiteraard lossen we ook de oorzaak van het vochtprobleem voor u op als dit nog niet (goed) is gebeurd.

Flexibiliteit gegarandeerd

Een jacht-refit begint meestal met meegebrachte foto’s, moodboards, ideeën en tekeningen. Op basis hiervan maken wij globale schetsen voor uw refit-project. Ook als we eenmaal begonnen zijn, is er nog ruimte voor aanpassingen. U blijft betrokken, kijkt mee en eventuele aanpassingen voeren we waar mogelijk door. Zo maken we uw jacht als nieuw, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Meer weten

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de exacte werkwijze bij een jacht-refit. Afhankelijk van de omvang van uw refit-project, geven we u een indicatie van de te verwachten doorlooptijd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jacht-refit
Jacht-refit
Jacht-refit
Jacht-refit

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem contact op