Of het nu gaat om een teakdek, refit van uw jacht of maatwerk interieur: wij leveren vakwerk. Met precisie en persoonlijke aandacht. Van het eerste ontwerp tot de laatste laklaag! We doen dit in onze eigen loods, met ruimte voor schepen tot 17,5 meter.

Kunststof teakdek

  • Home
  • -Kunststof teakdek

Kunststof teakdek

Als u op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor een teakdek, dan is een kunststof teakdek een goede keuze. Als dealer van het merk TopDek 2G kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. We produceren en verlijmen de dekken zelf, zodat we u volledig kunnen ontzorgen als u kiest voor deze duurzame oplossing.

Voordelen van een kunststof teakdek

Bij een kunststof teakdek van duurzaam outdoor-PVC heeft u de keuze uit elf kleuren. De grootste voordelen van een kunststof teakdek: licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en voordeliger dan echt teak. Het is UV- en zoutwaterbestendig, beschikt over hoge antislip-eigenschappen en is zelfs opschuurbaar. Het is bovendien eenvoudig schoon te spuiten met een hogedrukreiniger. Bent u benieuwd naar de kleuren en uitstraling, kom dan eens bij ons langs om het met eigen ogen te zien.

Uitbesteden of zelf doen

Een kunststof teakdek kan een ambachtelijke of moderne uitstraling hebben. Wij zorgen voor een uitstraling die naadloos aansluit bij uw jacht. Als het bestaande dek al is verwijderd en voorbereid, kunnen we het nieuwe kunststof teakdek direct verlijmen op de polyester of stalen ondergrond. Een bestaand dek, dat echt slecht is kunnen we voor u verwijderen en voorbereiden (schuren, roest behandelen, plamuur, primer) voordat we het nieuwe dek verlijmen. Tot slot produceren wij ook kunststof teakdekken op basis van een aangeleverde mal. Het verlijmen kunt u dan zelf verzorgen.

Meer weten

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Afhankelijk van de omvang van uw project, moet u voor een kunststof teakdekinstallatie rekening houden met een doorlooptijd van één tot acht weken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof teakdek
Kunststof teakdek
Kunststof teakdek
Kunststof teakdek

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem contact op