Of het nu gaat om een teakdek, refit van uw jacht of maatwerk interieur: wij leveren vakwerk. Met precisie en persoonlijke aandacht. Van het eerste ontwerp tot de laatste laklaag! We doen dit in onze eigen loods, met ruimte voor schepen tot 17,5 meter.

Dekkisten

Dekkisten

Een met de hand gemaakte dekkist van teakhout is een échte aanwinst voor uw schip. Functioneel, ruimtebesparend en mooi om te zien. Onze dekkisten kunt u gebruiken om fenders, lijnen en andere spullen veilig in op te bergen. Daarnaast zijn onze dekkisten stevig genoeg uitgevoerd om ze ook als bank te gebruiken.

Dekkisten zoals u het wenst

Een dekkist kan een vast ingebouwd element aan boord van uw schip zijn of los op het dek staan. Al onze dekkisten maken we op maat, waarbij we volledig uitgaan van uw wensen. Op basis van het gewenste gebruik en de spullen die u op wilt bergen, maken we een ontwerpvoorstel. Bij losstaande kisten maken we aan boord een uitslag om vervolgens in onze werkplaats uw dekkist(en) te produceren. Bij vaste dekkisten bereiden we zoveel mogelijk voor in onze werkplaats om uw dekkist(en) vervolgens aan boord te monteren en af te werken.

Meer weten

We vertellen u graag meer over de perfecte teak dekkisten voor uw schip. Afhankelijk van de hoeveelheid dekkisten die u nodig heeft, moet u rekening houden met een doorlooptijd van één tot vier weken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dekkisten
Dekkisten
Dekkisten
Dekkisten

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Neem contact op